Je bekijkt de reis...

Curaçao
a
A
26 september 2015 21:04 | Door: Wilna
Hoi Robert en Jasmijn, een mooi verslag van jullie.
Ben erg benieuwd naar jullie appartement!
Groetjes Wilna
26 september 2015 22:25 | Door: Ingrid
Leuk om weer een ''reis" verslag van jullie te lezen!! Jullie kunnen ons straks alle mooie plekjes van curacao laten zien, nu al zin in!! Spreek jullie snel!! Liefs Ingrid
26 september 2015 22:35 | Door: Bert
Mooi verslag en ik zie nu al uit naar het Happy hour!
28 september 2015 08:37 | Door: Ewoud
He Robert en Jasmijn,
Leuk om te lezen hoe het daar gaat! klinkt allemaal iig erg goed ;) en wie weet kom je wel terug als antiliaan, gewoon alles rustig en go with the flow ;)
hier was afgelopen zaterdag ook super, eerst wezen karten (allemaal verloren van een meisje ;)) en daarna bowlen en lasergamen, was me het dagje wel. savonds natuurlijk stappen en zondags iedereen brak, doen we volgend jaar wel een keer over als jij er weer bent. Wanneer tom van engeland de leeftijd bereikt ofso.
spreek je snel weer,
ik ga aan het werk ;)
Gr,
Ewoud
29 september 2015 19:46 | Door: Rogier
Hoi Robert en Jasmijn,
Leuk om jullie verslag te lezen. Veel succes met het appartement.
Gr, Rogier
2 oktober 2015 11:12 | Door: ans
Hoi Robert en Jasmijn,
Dat is een lekker lang en verslag van jullie.
Nu hoop ik toch voor jullie dat morgen het eindelijk zover is dat jullie de tijdelijke woning kunnen inrichten met de eigen spullen.
Ben benieuwd hoe dat er uit gaat zien.
Hier is het nu ( 2 oktober) erg lekker weer. Kan ik weer eens op "het landje " wat gaan ruimen en spitten . In de zon deze keer, want we hebben weer genoeg regen gehad vorige week.
Hier moet 's avonds de verwarming al aan. Bij jullie waarschijnlijk de airco.
Over een paar weken komt Wouter al als eerste bezoeker naar jullie toe. Gezellig hoor!
Nou succes met het inrichten en uitpakken van de spullen en we appen en of skypen wel weer....
dikke kus.
9 oktober 2015 15:36 | Door: athilde
Hallo Robert en Jasmijn,
Ik lees het al een beetje in Curacou gaat alles op zijn gemak, net hoe de wind staat volgens mij. Gelukkig is nu geloof ik de container uitgepakt en kunnen jullie naar je "echte huis". Hier ook bijna alles klaar, maar de laatste beetjes afwerken kosten toch nog tijd. Nu weer aan de conditie werken, want die was wat ingezakt.
Wat een zaligheid toch bijna altijd lekker weer daar. Je zou bijna iedere dag happy hour willen vieren........
geniet er maar lekker van, de tijd gaat veel te snel! liefs Mathilde